Макеевский рабочий | Местные стимулы: УНИКАЛЬНАЯ ВОЗМОЖНОСТЬ СТАТЬ ВРАЧОМ


Местные стимулы: УНИКАЛЬНАЯ ВОЗМОЖНОСТЬ СТАТЬ ВРАЧОМ

30.11.-0001
<< 

_1 Положення про проведення м╕ського конкурсу на право навчання за рахунок кошт╕в м╕ського бюджету

К участию в конкурсе по обучению студентов контрактной формы обучения Донецкого национального медицинского университета им. М.Горького за средства города на основании городской «Программы местных стимулов работникам охраны здоровья г. Макеевки на 2012-2020 гг.»

 

I. ЗАГАЛЬН╤ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Положення про проведення м╕ського конкурсу на право навчання за рахунок кошт╕в м╕ського бюджету розроблено в╕дпов╕дно до Закону Укра╖ни «Про вищу осв╕ту» та на виконання Програми «м╕сцевих стимул╕в» прац╕вникам охорони здоров’я м. Мак╕╖вки на 2012-2020 роки, затверджено╖ р╕шенням Мак╕╖всько╖ м╕сько╖ ради в╕д 28.12.2011 №17/13 (╕з зм╕нами та доповненнями).

1.2. Положення регламенту╓ порядок проведення зазначеного конкурсу.

1.3. М╕ський конкурс на право навчання за рахунок кошт╕в м╕ського бюджету (дал╕ – Конкурс) проводиться з метою виявлення та п╕дтримки молод╕, яка бажа╓ присвятити сво╓ життя профес╕╖ л╕каря загально╖ практики – с╕мейно╖ медицини, покращенню медичного обслуговування населення у комунальних л╕кувально-проф╕лактичних закладах м╕ста Мак╕╖вки.

1.4. У Конкурс╕ приймають участь студенти та ╕нтерни Донецького нац╕онального медичного ун╕верситету ╕м. М. Горь-
кого, а також аб╕тур╕╓нти, як╕ пройшли конкурсний в╕дб╕р та рекомендован╕ до зарахування до вищезазначеного навчального закладу.

1.5. Визначальним при конкурсному в╕дбор╕ ╓ найвищий сумарний бал за критер╕ями в╕дбору. При р╕вному сумарному бал╕ перевага нада╓ться особам з числа д╕тей-сир╕т; д╕тей, позбавлених батьк╕вського п╕клування; д╕тей загиблих шахтар╕в; д╕тей ос╕б-╕нвал╕д╕в, постраждалих внасл╕док катастрофи на ЧАЕС; д╕тей ос╕б-╕нвал╕д╕в, що мають статус учасник╕в бойових д╕й.

1.6. Конкурс проводить м╕ська конкурсна ком╕с╕я з п╕дготовки та проведення Конкурсу (дал╕ – м╕ська конкурсна ком╕с╕я). М╕ська конкурсна ком╕с╕я утворю╓ться р╕шенням м╕сько╖ ради. М╕ська конкурсна ком╕с╕я у сво╖й д╕яльност╕ керу╓ться Конституц╕╓ю Укра╖ни, Законами Укра╖ни «Про м╕сцеве самоврядування в Укра╖н╕», «Про вищу осв╕ту», «Основи законодавства Укра╖ни про охорону здоров’я» та ╕ншими нормативно-правовими актами.

1.7. Положення про проведення Конкурсу, оголошення про проведення Конкурсу ╕з зазначенням терм╕н╕в, п╕дсумки Конкурсу висв╕тлюються в м╕сцевих засобах масово╖ ╕нформац╕╖.

 

II. ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

2.1. Конкурс проводиться на добров╕льних засадах.

2.2. Для участ╕ в конкурс╕ претендент нада╓ наступн╕ документи:

- заяву на ╕м’я голови м╕сько╖ конкурсно╖ ком╕с╕╖ про бажання взяти участь у Конкурс╕;

- згоду на п╕дтвердження збору та обробку персональних даних;

- ксерокоп╕ю паспорта з листом ре╓страц╕╖ м╕сця мешкання;

- коп╕ю сертиф╕кату зовн╕шнього незалежного оц╕нювання за предметами, визначеними для вступу правилами прийому в Донецький нац╕ональний медичний ун╕верситет ╕м. М. Горького (для аб╕тур╕╓нт╕в);

- коп╕ю атестату про повну загальну середню осв╕ту (для аб╕тур╕╓нт╕в);

- коп╕ю зал╕ково╖ книжки (для студент╕в);

- характеристику-рекомендац╕ю на претендента з м╕сця навчання або роботи;

- документи, що п╕дтверджують п╕льговий статус,  зазначений в п. 1.5 даного Положення;

- дипломи, грамоти учасник╕в всеукра╖нських предметних ол╕мп╕ад, конкурсу-захисту наукових роб╕т учн╕в - член╕в Мало╖ академ╕╖ наук та ╕нших творчих конкурс╕в з проф╕льних предмет╕в;

- тощо за необх╕дн╕стю.

2.3. Сп╕вбес╕да з учасниками Конкурсу проводиться ком╕с╕╓ю у визначений час.

2.4. Терм╕ни зас╕дання м╕сько╖ конкурсно╖ ком╕с╕╖ визначаються головою м╕сько╖ конкурсно╖ ком╕с╕╖.

2.5. Переможцем Конкурсу визнача╓ться особа, яка отримала б╕льш╕сть голос╕в у ход╕ в╕дкритого голосування, але не менше 2/3 складу ком╕с╕╖. При однаков╕й к╕лькост╕ голос╕в голос голови м╕сько╖ конкурсно╖ ком╕с╕╖ ╓ вир╕шальним.

2.6. Ус╕ зас╕дання м╕сько╖ конкурсно╖ ком╕с╕╖ протоколюються. До протоколу вносяться х╕д розгляду заяв учасник╕в Конкурсу та матер╕ал╕в до них, питання, що ставились на обговорення, особлив╕ думки член╕в конкурсно╖ ком╕с╕╖ тощо. У протокол сп╕вбес╕ди вносяться пропозиц╕╖ щодо укладення договору з переможцями Конкурсу на оплату осв╕тньо╖ послуги.

Результати Конкурсу оформлюються р╕шенням м╕сько╖ конкурсно╖ ком╕с╕╖, де мають бути вказан╕: пр╕звище, ╕м’я та по батьков╕ переможця Конкурсу та обгрунтування прийнятого р╕шення щодо ц╕╓╖ особи.

 Протокол сп╕вбес╕ди та р╕шення м╕сько╖ конкурсно╖ ком╕с╕╖ п╕дпису╓ голова м╕сько╖ конкурсно╖ ком╕с╕╖. Протоколи та р╕шення збер╕гаються у секретаря м╕сько╖ конкурсно╖ ком╕с╕╖.

2.7. Апеляц╕╖ на результати Конкурсу розгляда╓ пост╕йна ком╕с╕я з питань охорони здоров’я, осв╕ти, культури молод╕жно╖ пол╕тики та спорту м╕сько╖ ради.

К участию в конкурсе по обучению студентов контрактной формы обучения Донецкого национального медицинского университета им. М.Горького за средства города на основании городской «Программы местных стимулов работникам охраны здоровья г. Макеевки на 2012-2020 гг.»

ПРИГЛАШАЮТСЯ:

07. 08. 2012            студенты 2-6 курсов обучения,                                   интерны медицинского университета,

13. 08. 2012            абитуриенты 2012 года, не зачисленные                                на бюджетную форму обучения.

При себе иметь документы в соответствии с Порядком проведения городского конкурса и критериев отбора.

Городская конкурсная комиссия будет работать в 224 кабинете исполкома городского совета в указанные дни с 13.00.

Приглашаем к участию в конкурсе всех заинтересованных лиц, кто хотел бы посвятить свою будущую трудовую деятельность оказанию первичной медицинской помощи жителям города Макеевки.



Загрузка...