Чому вигідно орендувати екскаватор та не витрачатися на придбання?

2020-06-01

Більшість будівельних, комунальних та дорожніх робіт виконується важкою спеціалізованою технікою. Мати її у власному розпорядженні досить незручно та економічно недоцільно – це дорогий ремонт, пошук запчастин та витрати на обслуговуючий персонал. Тому оренда екскаватора частіше стає єдиним вірним шляхом, коли треба значно скоротити час на виконання певних робіт.

Призначення такої спеціалізованої техніки досить широке – сучасне обладнання швидко впорається з земельними та дорожніми роботами, корчуванням дерев та у сільському господарстві, під час прокладення комунікацій або очищення водоймищ. Оренда екскаватора у Києві вигідна тим компаніям та приватним клієнтам, які мають досить жорсткі часові рамки та бажають високої продуктивності.

«Агропромислова група» – повний перелік важкої техніки в оренду

У наявності компанії – колісні та гусеничні моделі Daewoo Solar, вартість оренди яких розраховується за зміну або погодинно (якщо замовляється разове виконання робіт на об'єкті). Розмір ковшів замовник може обирати за потребами, в наявності техніка на 1 куб. м., 1,3 та 1,8 куб.м.

Оренда екскаватора у Києві від «АПГ» дозволяє виконати великий перелік робіт:

  • на будівництві, у тому числі остаточне прибирання після завершення проекту;
  • у земельних роботах – траншеї, канави, тунелі та ін.;
  • у навантажувально-розвантажувальних роботах;
  • на промислових об'єктах, а також у видобувній галузі;
  • під час проведення інженерних мереж та комунікацій;
  • очищення територій від снігу та сміття/відходів;
  • у ландшафтному дизайні та приведенні ділянок до порядку.

Орендувати екскаватор у Києві тепер надзвичайно легко – кілька хвилин на розмову с представником компанії дозволить правильно підібрати модель спецтехніки. Додатково, якщо необхідно, клієнт може замовити інші типи спеціалізованої техніки, скористатися послугами самоскидів, гідромолотів, тралів, бульдозерів, тощо.

Цінова політика «Агропромислової групи»

Звичайно вартість має першочергове значення – «АПГ» пропонує досить вигідні ціни на важку техніку. Клієнти можуть замовити оренду екскаватора у Києві на одну зміну, на декілька годин та навіть на конкретний період (наприклад, до повного завершення будівництва). Ціни починаються від 8,4 тис. грн. за робочу зміну, компанія надає власного оператора для керування технікою. Більше подробиць можна отримати за телефоном на сайті - https://apg-ua.org/o-kompanii/.



Больше новостей читайте в печатной версии "Макеевского рабочего".

Газета выходит раз в неделю по пятницам.

Купить газету можно в киосках "Союзпечать", а также выписать в редакции.

Стоимость подписки на месяц (с программой ТВ) - 12,40 грн. или 25 рублей.