Що таке квартира студія?

2014-10-17

Останнім часом ринок нерухомості поповнився величезною кількістю різноманітних об'єктів нерухомості. Одним з таких є квартира студія. Це новий тип нерухомості, представлений на ринку, який сьогодні стає все більш затребуваним.
Отже, квартира студія це квартира, що відзначилася невеликим метражем. Тут немає поділу на кухню і кімнату. Це одна велика кімната, в якій відокремлюється лише душова кабінка з туалетом. Однозначно, що це бюджетне житло. В першу чергу таке житло призначене для молоді. Швидше за все аналогію можна провести з нашими гостинками, які, до слова, також можна назвати затребуваним житлом в нашій країні. Якщо ви вирішите замовити експертну оцінку нерухомості, то ви здивуєтеся наскільки дешевше буде коштувати квартира студія в порівнянні зі стандартною однокімнатною квартирою.
Незважаючи на малий розмір, квартира студія виглядає дуже просторо. В основному це пов'язано з відсутністю стін. Все відкрито, повітряно. Відсутність перегородок - ось секрет легкості та відкритості приміщення. Для того, щоб перейти з однієї зони в іншу - вам не потрібно відкривати двері. Все знаходиться в переділах видимості.
Величезна кількість дизайнерів і проектувальників бачать в квартирах студіях нові перспективи. Вони намагаються розмістити всі існуючи речі максимально зручно і при цьому залишити максимально можливу кількість вільного простору. Як результат ви можете побачити двоповерхові квартири; ліжка, які розміщуються на шафах, вбудовані частини інтер'єру та багато іншого. Все це стало початком цілого напряму робіт дизайнерів, що пропонують послуги з дизайну квартир-студій.
Квартира студія це по-справжньому відмінне придбання для людини, яка живе одна або для молодої пари без дітей. По суті це окреме житло, ваше власне житло, але яке має доступну вартість.
Ви можете розставити меблі в такому порядку, як хочеться саме вам. Відсутність перегородок дає можливість на абсолютно нестандартне розміщення, що вам однозначно сподобається.
Це особлива можливість створити єдиний архітектурний стиль у всій квартирі. Зробити це з купою перегородок було б набагато важче.
Ви можете зробити квартиру студію з будь-якої квартири. Для цього потрібно лише знести перегородки. Маючи таке бажання вам варто задуматися: чи дозволять проводити подібну перепланування місцеві органи управління. Адже ви не зможете знести несущі стіни. На подібні дії вам точно ніхто не дасть дозволу.
Відсутність перегородок може стати проблемою в тому випадку, коли людям що проживають в одній квартирі захочеться побути окремо. У вас можуть виникати безпідставні сварки, коли одна людина захоче слухати музику, а інша - побути в тиші.

Зі збільшенням кількості членів сім'ї (народження дитини) квартира студія також перестане бути радістю. Швидше за все це перша ступінь при купівлі нерухомості, яку при народженні малюка необхідно міняти на повноцінну квартиру.



Больше новостей читайте в печатной версии "Макеевского рабочего".

Газета выходит раз в неделю по пятницам.

Купить газету можно в киосках "Союзпечать", а также выписать в редакции.

Стоимость подписки на месяц (с программой ТВ) - 12,40 грн. или 25 рублей.