Купуємо справжню українську вишиванку

2016-10-03

Національні мотиви в одязі завжди привертали дизайнерів. Є в них щось глибинне, пронесене через століття, а тому особливо цінне, здатне обігріти і захистити. Те ж можна сказати і про українські вишиванки, створені з великою любов"ю і ніжністю до рідної землі. Справжня українська вишивка традиційно виконувалася хрестиком. Основними ж кольорами, використовуваними для створення візерунків, були червоний і чорний. Хоча досить часто можна зустріти вишивку нитками різних кольорів, в тому числі світло сірого і білого. Білий на білому взагалі виглядає дуже цікаво і незвично.

Сьогодні купити вишиванку, виконану справжніми майстрами своєї справи, зовсім нескладно. Досить звернутися в Майстерню Киюшків, де народжуються справжні витвори мистецтва - чоловічі, жіночі та дитячі сорочки, сукні, штани, краватки і навіть одяг для новонароджених. Тут створюють дивовижні за своєю красою речі з чудовою народною вишивкою, виконаною у всіх традиціях українського народу. Це відповідність традиціям і ідентичність народним старовинним мотивам забезпечують величезний попит на таку продукцію. Все це виконується вручну, а тому несе в собі величезний заряд позитивної енергії.

Це справжня сімейна майстерня, яку започаткували брат і сестра Кирюшки. Саме вони завдяки своїй любові до народних традицій і великому бажанню зберегти їх для нащадків, створили цю чудову майстерню в славному місті Чернігові. Кожен бажаючий придбати справжню українську вишиванку може звернутися на сайт kirushkos.com.ua і замовити вподобаний виріб. Крім одягу тут також представлені галантерейні вироби, прикрашені ручною українською вишивкою.



Больше новостей читайте в печатной версии "Макеевского рабочего".

Газета выходит раз в неделю по пятницам.

Купить газету можно в киосках "Союзпечать", а также выписать в редакции.

Стоимость подписки на месяц (с программой ТВ) - 12,40 грн. или 25 рублей.