Меблі для дитячих садків

2014-09-12

Створення меблів для дитячого садка можна цілком назвати творчим процесом, оскільки необхідно враховувати ту обставину, що діти серед неї проводять більшу частину свого часу. Саме тому вона зобов'язана бути міцною, функціональної, а головне, безпечною. Її зовнішній вигляд повинен бути дуже красивим, щоб додатково прикрашати кімнати в усьому дитячому садку, які діляться на ігрові, кімнати для проведення занять та спальні.

Нагадаємо, що http://promin-osvita.com.ua буває у вигляді столиків на металевому каркасі, які регулюються по висоті і зроблені з ЛДСП. Стільчики також можуть бути виготовлені в металевому каркасі або дерев'яні. Наприклад, меблі для роздягальні може бути представлена шафками для одягу, дерев'яними лавками і куточками для батьків. Для санвузла - це шафи для горщиків і вішалки для рушників. А ігрова меблі залежить від сфери діяльності, це можуть бути куточки природи, кухоньки, магазин, перукарня, бібліотека та багато іншого.

Підбирати меблі для дошкільних установ потрібно дуже ретельно, тому що діти дошкільного віку надзвичайно пустотливі й активні, а їх витівки безпечні не завжди. Обов'язково варто подбати про відсутність гострих і виступаючих кутів, об які діти можуть випадково травмуватися. Такий підхід має на увазі цікаві і прості дизайнерські рішення, а також якісну збірку.

Є два підходи при вирішенні проблеми забезпечення меблів під ріст дитини. Перший - щорічна заміна меблів по мірі росту дитини. Другий - «зростаюча меблі, у якої функціональні можливості збільшені на три ростові групи. Вона не менш чотирьох років буде відповідати зростанню дитини.

При виборі обов'язково потрібно враховувати довговічність і міцність, тому як меблі в дитячі сади набувається на тривалий час. При цьому не можна забувати, що умови експлуатація меблів в дитячих садах жорсткіші, ніж вдома.



Больше новостей читайте в печатной версии "Макеевского рабочего".

Газета выходит раз в неделю по пятницам.

Купить газету можно в киосках "Союзпечать", а также выписать в редакции.

Стоимость подписки на месяц (с программой ТВ) - 12,40 грн. или 25 рублей.