Інвестуємо в освіту

2020-09-29

Економічний та соціальний розвиток будь-якої держави, безпосередньо залежить від якості освіти. У будь-якій успішний країні світу, що стрімко розвивається, держава виділяє чималі кошти на підготовку фахівців в різних сферах наукової діяльності, а також на якісне навчання. Такі важливі галузі, як медицина і фармакологія в Україні відчувають гостру нестачу вузькопрофільних фахівців. Українська компанія «Дарниця», яка є основним лідером у напрямку виробництва медичних і лікарських препаратів, підтримує багато державних програм і фінансує частину доходу компанії в навчання майбутніх фармацевтів.

Гліб Загорій, який є власником відомої української компанії «Дарниця», впевнений, що шкільну та вищу освіту необхідно обов'язково підтримувати. Потрібно забезпечувати студентам вузів такі умови, які б дозволили майбутнім фахівцям, як можна краще та глибше, розкривати свої здібності і реалізовувати весь накопичений потенціал.

Щоб фармацевтика України розвивалася і розширювала зону свого впливу, необхідно постійно вкладати в лабораторні дослідження і в майбутній науковий потенціал країни. Необхідно брати приклад з таких розвинених країн, як Німеччина і Південна Корея, які інвестують в розвиток інноваційних технологій вище чотирьох відсотків валового доходу своїх країн. Подібний підхід завжди буде виправданий майбутніми досягненнями в охороні здоров'я та у виробництві сучасних медичних препаратів.

Людський капітал - це один із самих основних чинників, який безпосередньо впливає на зростання економічних показників будь-якої держави, що розвивається. Цей показник відбивається на технічному прогресі і навіть на істотному підвищенні соціального розвитку.



Больше новостей читайте в печатной версии "Макеевского рабочего".

Газета выходит раз в неделю по пятницам.

Купить газету можно в киосках "Союзпечать", а также выписать в редакции.

Стоимость подписки на месяц (с программой ТВ) - 12,40 грн. или 25 рублей.