Пошукове просування сайту (SEO)

2016-01-05

 Створення сайту і його запуск - це лише перший етап роботи. Адже для того, щоб сайт почав приносити дохід його ще потрібно зробити популярним. Найбільш якісний і ефективний метод - пошукове просування. Адже цей метод залучає саме тих клієнтів, які шукають саме ті послуги, які надає Ваша компанія. Отже, якщо Ви працюєте у сфері освіти, туризму, страхування, ведете особистий блог або є власником інтернет-магазину, тоді SEO просування сайту - це те, що Вам потрібно.

Чи знаєте Ви як працюють пошукові системи? За якими принципами вони вибудовують список сайтів у відповідь на запит? Адже справа не тільки в кількості відвідувань, а в цілому ряді різних критеріїв, за якими пошуковики, такі як Google або Yandex, вирішують на яку позиціювивести проект. Чи буде це відшибі або одне з топові місць залежить від SEO або іншими словами пошукової оптимізації.

Розкрутка сайту - це комплекс заходів, спрямованих на підвищення Вашого сайту в списку результатів пошуку. СЕО включає в себе зовнішню і внутрішню оптимізацію. У зовнішній оптимізації велику роль відіграє стиль написання коду, верстка сайту а також наявність пошукових слів як в текстах, так і в службових полях, які не видимі користувачам, але розпізнаються пошуковими системами. Особливу роль відіграє так зване «юзабіліті» або зручність користуванням сайтом, простота навігації та доступність інформації. Також дуже важливий унікальний контент. Повірте, попри гадану легкість, цю роботу варто довірити професіоналам. SEO-копірайтера - це люди, які можуть написати не просто унікальний текст, але і змусять його працювати і продавати.

Однак, роботи над самим сайтом недостатньо. Зовнішня оптимізація увазі роботу по збільшенню посилальної маси Вашого сайту, іншими словами розміщення посилань на Ваш проект на інших ресурсах. Тут важливо знати кілька нюансів. По-перше, чим вище рейтинг сайту, на якому розміщено посилання на Ваш сайт, тим вище рейтинг Вашого сайту. По-друге посилальна маса повинна нарощуватися поступово, без різких стрибків, оскільки пошукові системи відстежують зростання рейтингу ресурсу і якщо відразу розмістити масу посилань по всіляких сайтах, тим самим викликавши різкий стрибок відвідуваності, можна потрапити під фільтр і тоді пошукові системи взагалі виключать Ваш проект з результатів пошуку.

Таким чином, пошукове просування сайту у львові - процес досить тривалий і займає не менше 4-6 місяців. Наша компанія пропонує Вам весь комплекс послуг по пошуковому просуванню Вашого проекту або інтернет-магазину. У нас працює команда фахівців, які мають багаторічний досвід роботи в цій сфері. Ми допоможемо Вам виправити існуючі помилки у верстці, коді і дизайні, напишуть унікальні продають тексти, і правильно і планомірно розмістять посилання на Ваш сайт на тих ресурсах, в яких сконцентровано максимальну кількість зацікавлених користувачів.



Больше новостей читайте в печатной версии "Макеевского рабочего".

Газета выходит раз в неделю по пятницам.

Купить газету можно в киосках "Союзпечать", а также выписать в редакции.

Стоимость подписки на месяц (с программой ТВ) - 12,40 грн. или 25 рублей.