Серіал Кухня 5 сезон нові серії 2015 з вересня

2015-09-03

Кухня 5 сезон буде транслюватися по телебаченню на каналі СТС вже цієї осені 2015 року, як продовження смачного і комедійного kuhnya5.biz. Цей проект став достатньо відомим своїми смішними жартами на кухні, адже ніхто не міг подумати що кухарі бувають дуже смішними і веселими. Весь серіал починається з історії провінційного хлопця, котрий з дитинства знав, що стане кухарем. І ось він приїхав у велике місто - Москву, де бажає стати відомим кухарем. З того часу, всі події відбуваються навколо кухаря Максима Лаврова, який отримав прізвисько "Огузок".

У новому сезоні серіалу kuhnya5.biz, як і в кожному іншому сезоні, з'являються нові актори і нові обличчя. Але цього разу буде ще цікавіше - відбудуться зміни в особистих життях всім добре відомих героїв. Ось наприклад Макс всім запам'ятався як недалекий хлопець у рожевих окулярах, який хотів стати хорошим кухарем і любив міняти різних дівчат. Але режисери нам проговорилися, що Максима чекає новий образ серйозної людини, який зрозумів що обманом в житті нічого не доб'єшся. І тут виникає питання, чи буде серіал тримати планку своєї комедійності, або зміна характеру головного героя вплине на це? Ну і як тут не згадати про кохану Максима - Віку, яка наприкінці 4 сезону дізналася що вагітна і в 5 сезоні серіалу Кухня з'являється з великим животом.

 Дивитися 5 сезон Кухня буде так же захоплююче, як і попередні, адже зйомки почались ще на початку 2015 року, нас очікує цікаве продовження. Наприклад Віка з'явиться в сценах нового сезону вже з великим животом від Максима, чи стане це причиною пробачити його? Попередній сезон закінчується кадрами про відкриття нового ресторану Віктора Барина. Навколо саме якого ресторану відбуватимуться подальші події, нашого улюбленого "Claude Monet" чи нового ресторану "Victor"? І як саме буде продовжувати косячити Лавров, адже він без цього ніяк. Чи помиряться Віктор Петрович і Нагієв, хоча знаючи їх впертий характер, швидше за все їх бізнес завалиться, ніж вони потиснуть один одному руки. Тому Вітя затаїв велику злобу на свого колишнього шефа який так довго його терпів.

 Дивіться kuhnya5.biz/sezon першими і не пропускайте жодної серії, адже цю кулінарну комедію просто неможливо не дивитися - вона заполонила серця багатьох шанувальників. А також багато хто цікавиться новими стравами які постійно з'являються в епізодах.

 Дивитися серіал, в якому вміло поєднуються смачні страви та веселі жарти - Кухня новий сезон стало ще простіше. Ми з великим задоволенням будемо додавати нові серії швидше за всіх і ви зможете переглянути їх швидше ніж вони з'являться на телеканалі СТС в хорошій якості. А також, можна завантажити kuhnya5.biz безкоштовно з торрента всього одним кліком всі серії всі сезони серіалу, який стане комедією року. Дивитися онлайн Кухня 5 сезон нові серії разом з нами на kuhnya5.biz.



Больше новостей читайте в печатной версии "Макеевского рабочего".

Газета выходит раз в неделю по пятницам.

Купить газету можно в киосках "Союзпечать", а также выписать в редакции.

Стоимость подписки на месяц (с программой ТВ) - 12,40 грн. или 25 рублей.