Вишиванки і сучасна мода

2017-01-06

Національний одяг прикрашає краще будь-яких брендів. А якщо в одному виробі об`єдналися і модні тенденції, і етнічні мотиви, йому завжди є місце в гардеробі.

Вишиванка давно стала загальною назвою для будь-якого предмета одягу з характерними мотивами. Свого часу кожен з них був символічним і мав значення. Сьогодні можна купити українську жіночу вишиванку з візерунками, що більше грають естетичну роль. Дизайнери підбирають їх відповідно до загальної концепції вироби, професійно поєднуючи вишивку, враховуючи властивості основного матеріалу і крій майбутнього виробу.

Особливість сучасних вишитих виробів в тому, що вони все також виконані виключно з натуральних матеріалів. Дизайнери продовжують поєднувати традиційні кольори в узорах, але водночас залишають місце для експериментів.

В інтернет магазині вишиванок можна вибрати виріб для будь-якої фігури. Стрункий стан підкреслять злегка розкльошені сукні з об`ємними довгими рукавами. Приховають недоліки сукні А-силуету з поясом і красивою вишивкою в верхній частині вироби.

Юним прихильницям стилю етно сподобаються міні-сарафани прямого крою. Жінкам старшого віку підійдуть вишиванки класичного подовженого силуету. Поряд з традиційними національними виробами можна купити жіночу вишиванку у вигляді:

спідниці і сарафани;

розкішне вишите плаття;

лляні сукні;

туніки;

Вибирають одяг не тільки виходячи з особливостей фігури, але і по ситуації. Наприклад, бізнес-леді може сміливо носити в офіс сорочку з непомітною вишивкою. Ідеально підійдуть білі сорочки з білим орнаментом або сорочки з непомітними візерунками в області манжет і горловини. Для прогулянки підійдуть лляні сукні або туніки з коротким рукавом. На урочистий захід можна надіти довге вишите плаття або доповнити сучасний наряд красивим пончо, розшитій накидкою, ніжним палантином.

Вироби поєднуються з будь-якими сучасними предметами гардероба. Вони вдало доповнюють сувору класичну спідницю, відмінно виглядають з різного крою і навіть «подружилися» з молодіжними джинсами. Вишиванки майки можна носити в комплекті з шортами, а туніку можна доповнити стильними легінсами. Що стосується взуття та аксесуарів, то тут теж ніяких розбіжностей.

Сьогодні Купити жіночу вишиванку ручної роботи стало популярним не тільки для себе, але і як подарунок. Щоб не помилитися з розміром, підносять палантин, пояс або накидку.



Больше новостей читайте в печатной версии "Макеевского рабочего".

Газета выходит раз в неделю по пятницам.

Купить газету можно в киосках "Союзпечать", а также выписать в редакции.

Стоимость подписки на месяц (с программой ТВ) - 12,40 грн. или 25 рублей.