Японські мінітрактори

2018-04-19

Мінітрактори знайшли свою популярність досить давно. В першу чергу вони підкорили своєю універсальністю і високою ефективністю в роботі. Достаток країн-виробників дозволяє нам вибирати найрізноманітніші моделі, різних потужностей, комплектацій та ін. Але з року в рік лідерами ринку є мінітрактори з Японії. У чому ж секрет успіху такої техніки і наскільки він виправданий, зараз спробуємо розібратися. Купить японский минитрактор в Одессе можно тут.

Переваги японських мінітракторів

Японські мінітрактори мають ряд якостей, завдяки яким вони і стали так затребувані на ринку:

• висока якість комплектуючих, які виготовлені за інноваційними технологіями;

• зручність і комфорт в роботі;

• багатофункціональність;

• довговічність;

• висока потужність;

• такі мінітрактори екологічно нешкідливі;

• легко поєднуються з різноманітним навісним обладнанням;

• надійність;

• витривалість.

Саме в цих особливостях і криється успіх такої техніки.

Недоліки міні тракторів

Крім великої кількості позитивних якостей знайшлося місце і декільком недолікікам:

1. Висока ціна якщо порівнювати з агрегатами вітчизняного або китайського виробництва.

2. Підвищена вимогливість до сервісного обслуговування.

3. Часто виникає проблема з пошуком потрібних запчастин до японських мінітракторів і майстрів, які вміють ремонтувати і розбираються в конструкції цих агрегатів.

Конструкційні характеристики міні-тракторів з Японії

Хотілося б окремо виділити особливості конструкції таких агрегатів. Всі вони оснащені потужними двигунами до 50 к.с. в залежності від моделі, і мають підвищений тягове зусилля до 2 тонн. Такі відмінні показники говорять про те, що японські міні трактора легко впораються з будь-якими завданнями абсолютно при будь-яких погодних умовах. Так що такі машини можна задіяти не тільки в сільськогосподарській сфері, але і в комунальному господарстві, в будівельних цілях.

Також дане обладнання укомплектовано блокуванням диференціалу, свічками напруження, гідравлікою (здійснює підйом на висоту із зусиллям до 750 кг) і спареної гальмівною системою. А завдяки оптимальній системі перемикання передач з досить зручним діапазоном регулювання агрегат може протягом тривалого часу ефективно і якісно справлятися з поставленими завданнями.

Будь-яка техніка прослужить вам довгі роки, якщо належно за нею доглядати. Між іншим, навіть якісна гума є запорукою безперебійного руху і хорошого розвороту. Обов"язково підбирайте шини в залежності від сезону. І не забувайте в разі ремонту, що до японських мінітракторів підходять тільки оригінальні запчастини. Бережіть свій мінітрактор і він ще довго порадує вас своєю якісною роботою.



Больше новостей читайте в печатной версии "Макеевского рабочего".

Газета выходит раз в неделю по пятницам.

Купить газету можно в киосках "Союзпечать", а также выписать в редакции.

Стоимость подписки на месяц (с программой ТВ) - 12,40 грн. или 25 рублей.