Макеевский рабочий | Прем▓╓р-м╕н╕стру Укра╖ни Тимошенко Ю.В.


Прем▓╓р-м╕н╕стру Укра╖ни Тимошенко Ю.В.

30.11.-0001
<< >> 
Шановна Юл╕╓ Володимир╕вно !
Державне п╕дпри╓мство ╚Мак╕╖ввуг╕лля╩ ╓ м╕стоутворюючим п╕дпри╓мством Мак╕╖вки, надходження податку з доход╕в ф╕зичних ос╕б в╕д якого склада╓ б╕льш н╕ж 20 в╕дсотк╕в в загальн╕й сум╕ надходження податку по м╕сту. Телефонограмою в╕д 27.02.2009 р. за п╕дписом м╕н╕стра вуг╕льно╖ промисловост╕ Полтавця В.╤., доведеною кер╕вникам вугледобувних п╕дпри╓мств, визначено, що бюджетн╕ кошти (держп╕дтримка на соб╕варт╕сть) та кошти в╕д реал╕зац╕╖ в першу чергу спрямовуються на виплату зароб╕тно╖ плати.
Внасл╕док виконання ц╕╓╖ телефонограми склалась наступна ситуац╕я.
За ╤ квартал 2009 року ДП ╚Мак╕╖ввуг╕лля╩ отримано 84.5 млн.грн. кошт╕в ╕з державного бюджету на часткове покриття витрат ╕з соб╕вартост╕ продукц╕╖ та 145,2 млн.грн. - в╕д реал╕зац╕╖ продукц╕╖. Фонд оплати прац╕ п╕дпри╓мства склав 154,7 млн.грн.- з якого утримано 22,0 млн.грн. податку з доход╕в ф╕зичних ос╕б, при цьому до бюджету сплачено лише 6,5 млн.грн.
Таким чином, при в╕дсутност╕ заборгованост╕ по виплат╕ зароб╕тно╖ плати загальна заборгован╕сть ДП ╚Мак╕╖ввуг╕лля╩ по сплат╕ до бюджету податку з доход╕в ф╕зичних ос╕б станом на 01.04.2009 року склада╓ 42,8 млн.грн., у тому числ╕ I квартал 2009 року - 15,5 млн.грн., що призвело до невиконання дох╕дно╖ частини загального фонду бюджету та неможливост╕ сво╓часного ф╕нансування видатк╕в на утримання бюджетних заклад╕в м╕ста,
З метою недопущення подальшого зростання соц╕ально╖ напруги в м╕ст╕ просимо Каб╕нет М╕н╕стр╕в Укра╖ни в найкоротший терм╕н вир╕шити питання компенсац╕╖ втрат бюджету м. Мак╕╖вки шляхом зб╕льшення розм╕ру дотац╕╖ вир╕внювання з державного бюджету.

З повагою, м╕ський голова
О.М.Мальцев


Загрузка...


Больше новостей читайте в печатной версии "Макеевского рабочего".

Газета выходит раз в неделю по пятницам.

Купить газету можно в киосках "Союзпечать", а также выписать в редакции.

Стоимость подписки на месяц (с программой ТВ) - 12,40 грн. или 25 рублей.